Asbestsaneringen vereisen een grote mate van zorgvuldigheid. Lagemaat Sloopwerken B.V. is in het bezit van het KOMO procescertificaat SC-530, en verwijderd uitsluitend asbest conform deze  SC 530 norm. Dit geeft u de zekerheid van een veilige en professioneel uitgevoerde asbestsanering.

Al onze asbestsaneringen worden uitgevoerd met de grootste zorg en uitsluitend uitgevoerd door vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers. Bij Lagemaat Sloopwerken B.V. staat veiligheid voor mens en milieu op de eerste plaats en zijn wij in staat het hele asbestsaneringstraject voor u te begeleiden. Wij geven u een passend advies op maat. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
Het asbestverwijderingstraject verloopt (merendeels) als volgt:
1)    Uitvoeren asbestinventarisatie conform SC-540
2)    Indienen sloopmelding
3)    Meldingen aan bevoegd gezag
4)    Opstellen van het saneringsplan
5)    Uitvoeren van de asbestsanering
6)    Vrijgavemeting en/of visuele inspectie door een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium
7)    Oplevering van het project
8)    Versturen van eindevaluatie aan de betreffende gemeente / opdrachtgever

Lagemaat Sloopwerken B.V. begeleidt u vanaf de eerst stap en neemt u graag de zorgen van uw asbestsanering uit handen. Twijfel niet en neem voor een professionele asbestsanering contact op met Lagemaat Sloopwerken B.V. Onze medewerkers staan u graag te woord en onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een deskundig advies.