Lagemaat Sloopwerken B.V. te Heerde is een echt familiebedrijf waar kwaliteit,veiligheid en milieubewust ondernemen voorop staan. In 1977 is vader Lagemaat begonnen als éénmanszaak. In 1980 is het bedrijf verhuist naar Oene, waarna in 1984 de stap is gemaakt wederom naar Heerde te verhuizen. Op deze locatie is Lagemaat Sloopwerken B.V. nog steeds gevestigd, op steenworp afstand van de A50.

In 2004 zijn Dirk, Peter en Corine Lagemaat evenals Gerd-Jan Jongerman tot het familiebedrijf toegetreden. Mede door deze toevoeging van ‘jonge ondernemers’ blijft Lagemaat Sloopwerken B.V. een dynamische organisatie, met oog voor de toekomst.

Het huidige personeelsbestand bestaat uit 45 betrokken medewerkers, welke dagelijks diverse opdrachtgevers van onze diensten en producten voorzien. Dit alles met één doel, een tevreden opdrachtgever.

Naast onze medewerkers zijn er dagelijks een groot aantal lokale ondernemers bij onze bedrijfsvoering betrokken, zoals de inhuur van machines, arbeid, transport, e.d.

Onze visie; is het vergroten van duurzaamheid en efficiëntie binnen het algehele sloopproces, met behoud van hoogstaande kwaliteit.

De missie; is gericht op het vergroten van kennis en kunde binnen de organisatie. Het doel hiermee is om in de toekomst een kenniscentrum te blijven en te worden voor zowel theoretische als praktische vraagstukken.

Betrokkenheid, korte lijnen en het waarborgen van onze kwaliteit, dat is waar Lagemaat Sloopwerken B.V. voor staat!

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.