Lagemaat Sloopwerken B.V. hecht veel waarde aan het efficiënt en economisch verantwoord verwerken van beton- en metselpuin. Binnen onze organisatie hebben wij de mogelijkheid het beton- en metselpuin af te voeren en te verwerken op onze recycling locatie door middel van eigen transportmiddelen en puinbrekers. Tevens beschikken wij over een mobiele puinbreker, waardoor het mogelijk is om op locatie het puin te breken en desgewenst op locatie te hergebruiken.

Betonpuin en metselpuin is een waardevolle grondstof voor nieuwe bouwstoffen en wordt veelal hergebruikt en toegepast in de wegen- en woningbouw. Zo dragen wij bij aan een optimale recycling met betrekking tot de verwerking van afvalstromen.

Lagemaat Sloopwerken B.V. werkt uitsluitend volgens het KOMO procescertificaat BRL 2506, wat er garant voor staat dat onze menggranulaten en puingranulaten aan de eisen in deze beoordelingsrichtlijn voldoen. U kunt (zowel particulieren als bedrijven) dagelijks terecht aan de Zwarteweg 1 te Heerde voor het storten van puin en/of afhalen van diverse menggranulaten.

Uiteraard voorzien wij u graag van een passend en goed advies, waarbij wij op aanvraag uw locatie bezoeken en een vrijblijvende offerte uitbrengen. Neemt u gerust contact op met één van onze medewerkers.