Lagemaat Sloopwerken B.V. is de specialist op het gebied van al uw sloopwerken; zowel handmatige, machinale als specialistische sloopwerkzaamheden, totaalsloopwerken en renovatiesloopwerken. Wij bieden u een totaalpakket. Onze specialisten begeleiden u vanaf het indienen van uw sloopmelding, inclusief asbestinventarisatie en sloopveiligheidsplan, tot aan de oplevering van uw project.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel ! Daarom zorgen wij voor een optimale communicatie met u, als opdrachtgever. Wij werken met korte lijnen en houden u op de hoogte van de voortgang van het slooptraject.  

Daarnaast besteeden wij veel aandacht aan het veilig en milieubewust slopen. Dit doen wij door zoveel mogelijk materialen te hergebruiken en te recyclen, met oog voor de leefomgeving van mens en dier. Al onze sloopwerken worden uitgevoerd conform SVMS-007.

Lagemaat Sloopwerken B.V. beschikt over een modern en geavanceerd machinepark, juist  gekwalificeerde en opgeleide vakmensen en zorg voor vigerende wet- en regelgeving. Onze medewerkers zijn professionals met de juiste knowhow voor elk project.

De opdrachtgevers van Lagemaat Sloopwerken B.V. zijn divers, waaronder overheidsinstanties, projectontwikkelaars, aannemers in de bouwwereld, woningbouwverenigingen en particulieren. Elk project van klein tot groot, Lagemaat Sloopwerken B.V. is uw partner!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek. U kunt uiteraard ook gewoon bij ons binnen lopen, onder het genot van een kopje koffie staan wij u graag te woord.